Facultatea de Inginerie Alimentara

În cadrul Facultăţii de Inginerie Alimentară vă oferim locuri la programe de studii universitare în cadrul formei de invătământ licentă (zi, 4 ani), programe de studii în cadrul formei de invătământ masterat (zi,2 ani) și locuri în cadrul formei de invatământ doctorat.            

 

CONCURS ECOTROPHELIA 2015

Competiia ECOTROPHELIA se desfășoară în cadrul proiectului EcoTroFood finanțat de Uniunea Europeană. Principalul obiectiv al proiectului este de a descrește radical impactul pe care industria europeană de fabricare a produselor alimentare și a băuturilor îl exercită asupra mediului înconjurător.


Citeste mai multe informatii
    




Revista StiinTificA Food and Environment Safety

Revista ştiinţifică Food and Environment Safety este o publicaţie trimestrială (avand 4 numere pe an) a Facultăţii de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, acreditată B+ CNCSIS şi indexată in baza de date internationale Index Copernicus Journals Master List, Ulrich's, Chemical Abstracts Service (CAS) si baza de date JournalSeek Database.

 

Mai multe informatii


Monica Ilciuc- Director of Quality & Development

 Buna, am vrut doar sa va transmit salutarile mele. Ma mai uit pe website-ul facultatii de Inginerie Alimentara si sunt foarte impresionata de evoluatia facultatii. Nu imi vine a crede ca am terminat facultatea in 2000, parca a fost anul trecut. Doar vreau sa incurajez actuali studenti ai facultatii, sa nu le para rau caci au ales acest domeniu. M-am mutat in Michigan in 2004 si doar in cateva luni am fost selectata pentru un job. Diploma mi-a fost recunoscuta fara probleme, mai mult de atat, au fost impesionati de cata materie am acoperit in anii de facultate. Am inceput pe pozitia de Food technologist in Quality si dupa 8 ani, in present sunt Quality Assurance and Research and Development Manager. In cateva luni, dupa terminarea masteratului, sunt propusa pentru o noua promovare, pe pozitia de director. In ziua cand am aplicat pentru masterat, in timpul interviului, au fost iarasi impresionati de materia invatata in anii de facultate, si de complexitatea cursurilor. Va multumesc mult si va transmit cele mai calde urari si success in continuare.

Citeste mai mult



Revista Inventica

Analele Inventica este una dintre revistele stiintifice ale Facultatii de Inginerie Alimentara, care se ocupa cu publicarea patentelor si inventiilor înregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci(OSIM) ce apartin cadrelor didactice ale facultatii noastre.

 

Citeste mai mult





Stiri & Anunturi

Avand in vedere colaborarea dintre USV si S.C. EGGER Romania S.R.L., in data de 20.05.2015 (MIERCURI), ora 13, in Aula din Corpul E, va avea loc prezentarea locurilor valabile pentru stagiul de practica la S.C. EGGER Romania S.R.L.

Continuare

Conferinta Student in Bucovina - anunt dupa conferinta

Continuare

Conferinta Student in Bucovina - afis STUDENT IN BUCOVINA 2015

Continuare

Sesiunea Internaţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, organizată de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” în colaborare cu Liga Studenţilor din UCB

Continuare

GENEVA 2015

Continuare

 Rezultate ERASMUS 2015/2016

Continuare

 Orientari si tendinte in implementarea sistemului de management al calitatii”, ediţia 2015

Continuare

 Formular inscriere activitati ”Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, ediţia 2015

Continuare

 Ecotrophelia 2015 - programul conferintei

Continuare

 Workshop „Profilul inginerului de industrie alimentară între percepţie şi cerinţe” 14 martie 2015

Continuare

MULTICULTURALISM IN BUCOVINA ETNO-ALIMENTE

La data de 5 martie 2015 Facultatea de Inginerie Alimentara a fost gazda celei de a doua editii a conferintei studentesti Multiculturalim in Bucovina. Etnoalimente, editie dedicata comunitatii ucrainene.

Continuare

ERASMUS+

 
Continuare

Sesiunea Internaţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, organizată de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” în colaborare cu Liga Studenţilor din UCB

Studenta Valentina-Elena MANCAS a obtinut Premiul II, pentru lucrarea “Studiu privind valorificarea superioara a uleiului de copite”. La sectiunea ENGINEERING SCIENTIARUM  ...

 
Continuare

PARTICIPAREA UNIVERSITĂŢII ȘTEFAN CEL MARE DIN SUCEAVA LA SALONUL INTERNAȚIONAL DE INVENŢII, INNOVA – EUREKA , BRUSSELS - 2014

Un colectiv al Facultatii de Inginerie Alimentara a participat la a 63-a editie a Salonului international de inventii INNOVA - EUREKA, Brussels 2014, unde a primit medalia de aur pentru inventía ...

 
Continuare

INVENTIKA București-2014

Intre 15 octombrie şi 18 octombrie 2014, un colectiv de inventatori de la Facultatea de Inginerie Alimentară a participat ...

 
Continuare

Ordinul in grad de cavaler IFIA – Prof.univ.dr.ing. Gheorghe GUTT

In prezenta unui numeros public, pe data de 17.septembrie 2014, in Aula Magna a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj -Napoca, domnului prof.univ.dr. ing. Gheorghe Gutt i s-a acordat Ordinul in grad de cavaler, pentru merite ...

 
Continuare

TRANSE TAXA SCOLARIZARE 2014-2015

 
Continuare

Grupe anul I licenta/masterat 2014/2015

Continuare

Conventie practica

Conventie cadru privind efectuarea stagiului de practica in cadrul programelor de studii universitare de licenta