Proiecte de cercetare afiliate Centrului de Cercetare și instruire pentru știința și siguranța alimentului


PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0473 - De la nutriția clasică la nutriția de precizie în domeniul creșterii animalelor, baza științifică pentru asigurarea securității nutriționale a populației - Director de proiect component: Conf. univ. dr. ing. Silvia MIRONEASA Deschide pagina proiect/

PN-III-P2-2.1-CI-2017-0097  - Studiu privind implementarea la nivel industrial a unor soluții inovative de mărire a termenului de valabilitate al produselor din păstrăv  – Responsabil de proiect Furnizor de servicii: Conf. univ. ec. dr. ing. Adriana DABIJA http://www.fia.usv.ro/www/INOVALPROD/

PN-III-P2-2.1-BG-2016-0031 - Conceptia proiectarea si realizarea de tehnologii si echipamente pentru valorificarea superioara a deseurilor de lemn masiv – Director de proiect prof. univ. dr. ing. Amariei Sonia http://www.fia.usv.ro/COPROREA/

PN-III-P2-2.1-BG-2016- 0136 - Valorificarea superioara a subproduselor din vinificatie in crearea de noi produse de panificatie imbunatatite nutritional – Director de proiect conf. univ. dr. ing. Mironeasa Silvia http://www.fia.usv.ro/grapemixflour/

PN-III-P2-2.1-BG-2016- 0089 - Diversificarea gamei sortimentale si imbunatatirea calitatii produselor lactate fermentate din cadrul S.C. TUDIA S.R.L. Suceava – Director de proiect conf. univ. dr. ing. Ec. Dabija Adriana http://www.fia.usv.ro/fermprolact/

PN-III-P2-2.1-BG-2016- 0079 - Cercetări privind utilizarea de inulină şi minerale înpanificaţie. Aspecte tehnologice - Director de proiect conf. univ. dr. ing. Georgiana Gabriela Codină http://www.fia.usv.ro/fibermineralbread/

PN-II-RU-TE-2014-4-0110 - Dezvoltarea şi implementarea de tehnici instrumentale pentru autentificarea şi depistarea falsificării mierii de albine – director conf. univ. dr. ing. Mircea Adrian Oroian http://www.fia.usv.ro/HONInst/

PN-II-RU-TE-2014-4-0214 - Imbunatatirea caracteristicilor reologice, biochimice si tehnologice in obtinerea painii prin utilizarea de diferite fainuri compozite – director conf. univ. dr. ing. Georgiana Gabriela Codină http://www.fia.usv.ro/mixtflour/

Contract nr. 20641/13.12.2013- Studiu privind valorificarea materialelor vegetale şi a subproduselor din industria alimentară pentru obţinerea de suplimente alimentare cu proprietăţi antioxidante - încheiat cu S. C. Enzymes & Derivates S. A. Piatra Neamţ – director conf. univ. dr. ing. Mircea Adrian Oroian

Contract nr. 3564/9.03.2015– Cercetări privind caracterizarea avansată a unor extracte obţinute din materii vegetale în scopul fabricării de suplimente alimentare – încheiat cu S. C. Alevia S. R. L. Fălticeni – director conf. univ. dr. ing. Mircea Adrian Oroian

Contract nr.8280/21.06.2016 – Proiect de cercetare și consultanță – încheiat cu S. C. SUCERT-RO Suceava valoarea 46.000 lei – director conf. univ. dr. ing. Silvia Mironeasa

Contract de cercetare nr. 10664 din 28.07.2016  cu S.C. DOMA S.R.L. Botoşani     ” Studiu privind posibilităţi de diversificare a gamei sortimentale de cereale expandate şi implementarea standardului IFS Food v6”, director de proiect conf.dr.ing.Cristina Gabriela Constantinescu, perioada de derulare 01.08.2016-01.08.2018, suma 46350 lei

Contract de cercetare nr. 12301 din 08.09.2016 ” Studiu privind posibilităţi de implementare a standardelor de calitate ISO 9001:2015 şi HACCP pentru producţia şi distribuţia produselor alimentare”, cu societatea comercială ECUATOR HOLDING S.R.L Suceava, director de proiect conf.dr.ing.Cristina Gabriela Constantinescu, perioada de derulare 8.09.2016-08+09.2018, suma 46350 lei


Stiri & Anunturi

Citeste mai mult

 Lista cu studentii care nu au prezentat numarul de cont - semestru II 2019-2020

Citeste mai mult

 Listele cu studentii care pot beneficia de burse in semestrul II an universitar 2019-2020

Citeste mai mult

 Anunt plată taxe!

Citeste mai mult

 Selectia studenților Erasmus + pentru anul universitar 2020-2021

Citeste mai mult

 Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava suspendă activitățile didactice directe pentru perioada 12.03.2020 - 1.04.2020 (inclusiv). Cadrele didactice de la cursuri, seminarii și proiecte vor transmite studenților, prin mijloace electronice, suporturile de curs, serminar și proiect și vor susține un dialog cu studenții prin mijloace electronice. Laboratoarele vor fi reprogramate după reluarea activităților didactice.

Citeste mai mult

 ACTE NECESARE in vederea obţinerii SPIJINULUI FINANCIAR PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI CALCULATOR (200 Euro)

Citeste mai mult

 Anunt recrutare manager productie PANIFCOM Iasi

Citeste mai mult

 Anunt plata credite sem II 2019-2020

Citeste mai mult

 Anunt angajare S.C. Betty ICE S.R.L Suceava angajează Quality specialist, mai mult detalii ...

Citeste mai mult

 Anunt BURSE STUDENTI sem. II 2019-2020

Citeste mai mult

 Lista cu studentii carora s-a suspendat bursa din luna februarie 2020

Citeste mai mult

 Lista cu studentii carora s a suspendat bursa februarie 2020

Citeste mai mult

 COLOCVIUL DE ADMITERE PENTRU INSCRIEREA LA GRADUL DIDACTIC I

Citeste mai mult

 PROGRAMARE EXAMENE sesiune iarna 2019-2020

Citeste mai mult

 Fia Food Fest editia 2020

Citeste mai mult

  Metodologii specifice pentru examenele de finalizare a studiilor - diploma si disertatie an universitar 2019-2020

Citeste mai mult

  Anunt Eliberare acte de studii absolventi promotia iulie 2019

Citeste mai mult

  Anunt examinare TUVKARPAT

Citeste mai mult

  CONT IBAN - BURSE 2019-2020

Citeste mai mult

  Anunt decontare 50% abonamente si bilete de calatorie

Citeste mai mult

  Asociatia Bakery School Romania este in căutare de profesori in industria alimentară (panificatie) pentru un parteneriat in sistem dual .....

Citeste mai mult

  Solina ROMANIA este in cautarea unui inginer pentru statia pilot de la Sintimbru, langa Alba Iulia.

Citeste mai mult

  Planificare grupe anul I 2019-2020

Citeste mai mult

  Situatia la inscriere pentru admiterea din septembrie 2019

Citeste mai mult

 Acte subventie cazare 2019

Citeste mai mult

 Ghid disertatie FIA 2018 - 2019

Citeste mai mult

 Ghid diploma FIA 2018 - 2019

Citeste mai mult

 Metodologia examenului de finalizare a studiilor - examenul de diploma